• Spaans vastgoedadviseur, Nawar Hussein

  • Posted on January 17, 2020
  • Het beste voorbeeld van de zakelijke vaardigheden van Nawar Hussein is wellicht de mede-oprichting van Riereta Equity Group, die sindsdien is uitgegroeid tot een toonaangevende investeringsmaatschappij voor onroerend goed die gespecialiseerd is in onroerend goed in de regio's Barcelona en Girona in Spanje. Hoewel ze daar het meest bekend zijn, staan ​​ze ook in heel Spanje bekend als een van de beste makelaars in het hele land. Hij heeft tenslotte meer dan een decennium aan vastgoedervaring, wat aanzienlijk is.

    Een reden voor zijn succes is dat de Spaanse vastgoedexpert Nawar Hussein erin geslaagd is een uitgebreid netwerk van waardevolle partners op te bouwen. Hierdoor wordt hij vaak gezien als een soort visionair. Daarom wordt hij geacht uniek te zijn in het beheren van een hoog rendement op investering (ROI) voor al zijn investeerdersklanten. Tegenwoordig staat Nawar Hussein hoog aangeschreven vanwege zijn transparantie in alle transacties. Hij kan tegenwoordig bogen op een fenomenale reputatie als zakenman, vooral op het gebied van investeringen in onroerend goed. De bekwaamheid van Nawar als investeerder in onroerend goed heeft van hem een ​​soort legende gemaakt, hoewel hij ook zeer hoog aangeschreven staat als ondernemer. Zo heeft hij zelfs zijn systeem als handelsmerk gedeponeerd voor succesvolle vastgoedbeleggingen. Dat alles maakt Nawar Hussein tot een vertrouwde adviseur en een erkende expert in vastgoedkwesties, die zijn internationale klantenbestand vertrouwt met hun fortuin.

    Nawar Hussein handelt in zowel commercieel als binnenlands onroerend goed in een breed scala van sectoren, waaronder woonhuizen, meergezinswoningen. winkel-, productie- en kantoorruimte. Het belangrijkste doel voor het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden van onroerend goed of zelfs het gebruik van de eigenaar is met de hoop een indrukwekkend rendement op investering (ROI) te behalen.

Copyright © 2022 clientalert.com - All Rights Reserved -